damn...

Jag vann i alla fall igår över Linnea på wii, första gången ever! Men idag så snodde hon halva mina pengar när vi spelade, den svikaren... fifan... Aja har match om ett tag, sen drar jag till älskling.

PUSS

fredagsmys

Linnea är på väg hit och vi ska ha lite eget fredagsmys. Älskling är ju på fest så honom får jag inte träffa fören imorgon tyvärr... Sakanr honom <3 Men jag och Linnea ska roa oss som vi alltid gör, youtube! Haha.

back to hell

nu ska jag åka till fanskapsskolan, hej då:)

hahahahahaha


zeeegt

har fortfarande inte orkat pallra mig ur sängen efter en och en halv timme. För jag är allmänt jävla arg på livet. Måste allt vara såhär? Måste ALLA göra det så jävla svårt? Jag vet att det blir vad man gör det till, men när det ändå inte funkar så spelar det väl ingen roll längre. GAAAHSHIGTDS!!! Får inte träffa älskling idag heller, när jag behöver hans kramar och pussar som mest... Nej för livet ska ju suga lite extra hårt för mig! VILL BARA ATT SKOLAN SKA TA SLUT. Igår började allt detta hända, och jag orkar fan inte med en dag till om det ska vara såhär. Vill bara gräva ner mig till skolan är slut. Helvetet på jorden är vad det e.

OCH FAN VAD JAG HATAR DENNA DATOR SOM DET INTE ENS GÅR ATT SKRIVA PÅ

Plugg...

Ligger i sängen och äter en skål yoghurt, ska läsa på lite om Svenska rättsystemet och sen blir det att se andra åket i damernas storslalom!
Har precis pratat med älskling i telefon, längtar efter honom. Vi ses inte fören på lördag... :( Men jag åker till honom efter min match och vi ska se på Bio typ vid 9 tiden på kvällen, Valentines day blev det! Ville se Alice i underlandet men den har inte premiär fören nästa vecka...


GOD MORGON!

Idag verkar det vara en bra dag, solen skiner och det är alltid trevligt! Ser nästan ut som om det faller enr vitt glitter frpn himlen utanför mitt fönster här, very naaaaiz :) Snart blir det att fixa lunch och sen skola. Inte lika kul dock...

Hörs senare!


Zzzz...

Uppdaterar mer imorgon, är så förbannat trött att jag måste sova nu. Har varit en lååååååååååååååång dag...

Nu vart det kallt!

Nu har jag gjort det, JAG HAR BADAT ISVAK. Hoppade i med kläder och tog mig upp med hjälp av isdubbar. KALLT SOM FAN vare, men helt klart värt det! Var tbungen att dra hem för hade varken med mig ett linne att ha under tjocktröjan eller en BH, ahhaha heja mig. Sen hade jag bara mjukisbyxor som brallor att ha i skolan, och vi ska på teater dirr efter skolan. Nej så hem käka och sen nu dra.

PUSS

HUNGER

jag är så förbannat hungrig. Hann inte käka middag före jag stack till tröningen och är inte hemma fören nu... SÅ MIN MAGE LIDER. Håller på att koka nudlar, tänkte avnjuta 2 st toast med oboy men ICKE för vi hade inget bröd hemma...

sen blire säng och ladda inför isvaken imorgon!
Ska försöka filma, haha.

PUSS

I'm alive

ska berätta kortfattat om helgen:

Lördag: Hade match men jag och Nattis kunde itne ta oss dit pga vädret så vi kunde inte vara med. Johan får besked av sin tränare klockan halv 4 att han ska spela match i Uppsala, så då är vi tvugna att åka dit. Tåget är inställt, vi käkar lt epå centralen och tar nästa tåg. Johans päron hämtar upp oss vid Knivsta station och vi åker dirr till matchen och är där 20 min före matchstart. Johans lag vinner och Johan räddar 30 skott och släppte in 2, duktig han kan vara älsklingen min. Åker därifrån 10 över 8 och skyndar hem till melodifestivalen där vi hinner se 3 bidrag. Timotej var ju ett jävla skämt. Liksom en nya version av A-teens eller Bubbles, liksom komigen? Darin är söt så han är bra! Efter det kollade vi på en Beckfilm som redan hade börjat, sen blev det freestyle hopp på os och efter det blev det sussa kudden.

Söndag: Vi åker in till Ikeaområdet där i Uppsala för att kolla om det finns några bar snowboards till Johan, men de har bara 2 butiker, Intersport som hade typ 2 brädor som sög och Stadium som knappt hade några längder kvar. Och vi kunde inte komma därifrån för vi hade fått skjuts av johans päron som skulle åka och handla. Så vi gick till ikea och åt, i alla fall jag och en bar det hem. Vi kollade på en wallander och sen blev klockan halv 7 och jag drog hem. Kom hem runt halv 10 pga förseningar på pendeln.

Imorgon kanske det inte ska gå några bussar (HOPPAS) så då får man väl bli hemma.
Nu ska jag sussa, puuuuuuuuuuuuuusssss


back on track

Jag kom 2:a denna gång på bowlingen, inte illa! Vi höll på att missa bussen hem från stan när vi va klara. Stod i henriksdal och väntade så kom det en buss som det stod "Ej i trafik" på, så vi sket ju i den. Men helt plötsligt så ser jag att den står inne på hållplatsen och arr det sitter folk på bussen, så vi springer fram och frågar om det var vår buss då, och visst var det de! Jävla tur asså, han fan inte pallat att stå och vänta i 30 min till ute i kylan... När vi kom hem käkade vi hemgjort pizza och efter det blev det solsidan och "Prinsessa" (igen) för fulla muggar! Linnea och Amanda drog för 10 min sen, sista bussen gick nu annars går nästa 07.17, haha det är jobbigt att bo ute på landet.

NU blir det mys med älsklingen framfram TV:n :)

PUSS

ciao

hörs senare



fetfredagen?

Hellu!

Sitter här hemma och käkar semla, på en fredag, hujedamig...
Kom hem från gymmet för ca 40 min sen, kan ju inte påstå att jag tränat ihjäl mig dirr... haha.
Kom typ 50 min försent, fast vi åkte i tid hemifrån konstigt nog. Det var lite bilköer på motorvägen där det var en bil som snurrat lite. Sen hade de stängt av södra länken (en vääääldigt lång tunnel i stockholm som går mot e4:an) av någon smart anledning som ingen förstår? Så det vart ju totalstopp vid nacka forum fram till henriksdal... Sen la värmen av i bilen så kallt blev det medans vi stod still. Var tvungen att doppa fötterna i en hink med vatten som stått i bastun för att få tillbaka blodet i dem, helt vita var mina tår. Folk trodde att jag hade fått värsta frysningsskadan, haha men så här har det vart hela vintern och jag vet att mina fötter blir normala igen efter uppvärmning.

På vägen hem från nautilus så åte jag och Carro till gullmars och där skulle vi skiljas åt. Sprang ner till tunnelbanan som stod inne och det va SMOCKAT med folk (det hade vart en massa inställda tåg) och jag säger som Soran Ismail när han åkt med en fullsmockad tunnelbana "Om jag hade varit tjej så hade jag blivit gravid"... Hahaha så mycket folk vare.

Köpte med lite donken käk för att äta på bussen på vägen hem, trodde jag... Tänkte att det brukar ju aldrig åka mycket folk runt lunch, men oj så jävla fel man kan ha. Det var ovnaligt myckt folk så jag vågade ju inte sitta och lukta cheeseburgare. Näepp så ätandet fick vänta tills jag kommmit hem, och då va väl pommesarna och hamburgaren sisådär goda om vi säger så...

Men nu ska jag fixa i ordning lite shit innan jag ska tillbaka in till stan för att möta upp älskis för att sen dra och bowla med amanda och linnea :)

PUSS


Hemma

från träningen igen. Har ätit och duschat och ska nu vänta på att älskis ska ringa :)
Tänkte bädda ner mig i sängen med min bärbara dator och kanske titta på någon mysig film. Men imorgon blir det gym på nautilus med Carroluttan, fett skönt! Typ gymma en timme och sen duscha och basta läääääääääääänge. Har idrottsdag vettu ;)
Efter det mot eftermiddagen så ska jag möta upp baby i stan och sen åker vi till Sickla där vi skall bowla med Linnea och Amanda som ajg inte träffat på ett tag, ska bli roligt! :)


En bild på mig och Tommy från i somras!

off I go

Ska till träningen lite tidigare idag, vi ska prova ut overaller, YEY! :D


Är det bara jag eller har jag liiite olika storlekar på benen? haha



Belsebubb

Tittar på prinsessa igen för 3 gången... Tittar lite efter snygga vår/sommarkläder på nätet och har hittat en massa snygga saker!


Denna ursnygga klänning passar skitbra till fest i vår/sommar med ett par snygga klackar!



Den här URSNYGGA kavajen med dessa URSNGGA jeansleggins kommer bli galet snyggt tillsammans i vår.





Galet snygga klänningar!


Jag är besatt

Men han är ju så söt att man inte kan motstå honom <3





Och så denna som bara är allmänt jävla kul



och till sist denna som också är jävligt rolig!


OS in my heart

Satt som fastklistrad igår när det var störtlopp, men höll fan på med att börja grina när Anja störtade! Jäääkla synd vare asså...
Ville se Halfpipe herrar också men den gick typ 4-5 imorse så det pallade jag inte. Men här är ett litet coolt klipp på det hela!





Och Anjas krash...

CUP CAKE

Här har ni resultatet av mina fina cup cakes!


17 Februari

God morgon.

Ligger här hemma i sängen, mår inte sådär riktigt bra idag... Hoppas det går över tills på fredag eller imorgon, vill verkligen inge blir sjuk! Pappa är det nämligen.
Jag är fett sugen på att baka cupcakes sen, så vi får se om det blir av eller inte :)

Nu ska jag se Prinsessa

puss

10 toasters

Filmen va asbra! asså jag älskar svenska filmer, de har liksom som ett djup till skillnad från amerikanska filmer där alla ser likadana ut och de har sååååå mycket problem i high school bla bla bla. Nej så 10 toasters får Flickan av mig! Håller på med att ladda hem filmen Prinsessa nu, får se hur bra den är! :)

Tänkte visa lite kläder mina ögon fastnade på, och som jag bara VILL HA! Fan vill börja jobba nuuuuuuuu!

ÄLSKA TRÖJAN!                                                                              





       ÄLSKA TIGHTSEN!





FETTISDAG

Min andra semla för i år, fan de måste blir fler asså!

Nu ska jag se klart filmen "Flickan" och äta upp min goda semla ni ser på bilden!
Ciao

fuck

Jag har fått pappas gamla bärbara dator och den funkade typ i början, sen funkade inte internet och då skulle pappa fixa den igen. Så nu har han kört in Linux istället för Windows, och det är helt annorlunda. Det är inte dåligt eller något förutom att jag inte fattar ett smack i princip och att det finns typ INGA program till det...! Liksom ingen MSN, voddler, limewire, utorrent eller liknande. Jag blir GALEN! Måste fråga pappa om han fan inte kan fix tillbaka windows bara för att se om det funkar, för detta går ju inte...

plus att om man skulle klicka på något och det inte går på datorn, istället för ett litet pling som det låter i windows så kommer ljudet av en fucking bongotrumma upp och skrämemr ihjäl en!!! Fan jag blev så arg att jag råkade ha loss bokstaven Q från tangetbordet...!

16 Februari

Vardagen suger ganska stenhårt just nu. Allt står still, hatar snön förjävligt mycket. Vill inte gå runt i jävla uggs och dunjackan längre, FATTA snöjävel! Skitmycket i skolan som jag bara vill spy på. Jag är allmänt jävla sur och trött.
Ser ut som skit och fn inga snygga kläder har jag heller och pank som en jävla snorunge är jag. Fyfan asså

O M G ! ! !

JOHAN STRÖMSELIUS HAR SNAGGAT SIG!!! KÄNNER KNAPPT IGEN MÄNNISKAN..::!:!:!:!::!:!:!!!


LÖRDAG

Tjaaaaaaaaaaaaa

Ligger i sängen hos baby och kollar på blåsningen. Äter godis för fulla muggar alldeles själv för Johan har gått över till sin personliga frisör och granne för att raka av håret. Ja ni hörde rätt... Vi började lite smått här hemma med rakaparaten, men den dog helt plötsligt så Johan fick en halv frisyr som bara såg såådär ut om vi säger så, haha. Vi får se hur detta slutar...


FREDAG!

Hej Hej

Sitter och käkar lunch hemma och kollar på Glamourama, alltid kul!
Drar till älskling idag efter skolan, och vi ska bowla ikväll vid fyrishov med Robin.
Skriver imorgon igen, kanske lägger upp lite bilder på mitt och babys mys :)
puss

11 februari

Hej hej

Är i skolan nu och har webbdesign, men jag ska gå om ca 40 min för jag ska med Rättskunskapen till hovrätten.
sen imorse va jag sur, vaknade vrålhungrig och gick och leta efter frukost. Hittade jag något? NEJ FÖR VI TROR INTE PÅ MAT I VÅRT HUSHÅLL...! Så jag fick stäla mig och göra våfflor till frukost, bra start liksom?

Hörs senare, puss

10 Februari

God kväll!

Ligger fortfrande nerbäddad i sängen och kollar på Sjukhuset på TV3 Play.
Jag tittade på ett avsnitt nu där det var en skitsöt 1,5 årig bebis som hade fått en svår cancer i njuren som hade försvunnit men han behandlades fortfarande, men i detta avsnitt mådde han jättebra! Han hade också fått vinterkräksjukan men den hade nästan gått över. I alla fall så lekte han och var hur jävla söt som helst, sen i slutet så stod det att hans cancer kommit tillbaka och att han dog i April förra året, och då började jag grina! Uscha, tänk om ens barn fick cancer liksom i den åldern, eller överhuvudtaget? Nej det är inget man vill...

Här kan ni se avsnittet om ni vill.


10 Februari

Hellu,

Är trött och hungrig, så ligger i sängen med tända ljus och tittar på "Kniven mot strupen". Ett av världen bästa program om jag får säga det själv!

Tänkte visa lite klänningar jag bara älskar och vill köpa NU! Måste tjäna ihop lite pengar först... haha.

 
 

10 Februari

God morgon!

Ligger i sängen och käkar frulle, samtidigt kollar jag på "Kniven mot strupen", haha.
Skolan börjar halv 1, så kan chilla galet här en stund i sängen.
Btw så drömde jag värsta hemska drömmen inatt, haha. Typ att jag avr här hemma, och så var min familj, johan och en annan familj här samtidigt. Sen så skulle jag, mamma, Andrea och Kelly åka till Dalarna eller något, men innan vi åkte så skulle jag bara gå in i 10 min för att säga hej då, kissa och sätta på mig mjukisar. Men när jag kommer ut igen så har de åkt, och få fan va sur jag blev! Jag ringde till mamma och gråt/skrek och han typ brydde sig inte så mycket, hahaha hemskt va det...

SORRY

Blogg.se har fuckat varje gång jag ska göra något... GRR!!!
Men nu  får jag försöka ta igen här i veckan istället.


Har redan börjat planera lite inför helgen som kommer, är fett taggad på att bowla och käka ute på fredag med Älskling och Robin men vi får se hur det blir med det. Sen på lördag tänker jag och sötnos fira en liten alla <3 dag i förtid, för vi har båda match på söndag så då hinns det inte. Men vi har planerat bara att stanna hemma hela kvällen nerbäddade i sängen med allt gott man kan tänka sig! Typ läsk, chips t.o.m. middag på sängen, haha och kolla på en massa bra filmer! :) Så lata är vi, haha.

Nu ska jag röja klart i rummet mitt, har bäddat så fint med mitt nya påslakan!

8 Februari

God morgon!

har sovmorgon idag, så passade på att göra en värsting frullebulle!

- Fruktsallad med apelsin och någon melon sort
- Bacon
- Vaniljyoghurt

 


SAKNAS: SOMMARN


btw!

såg ni melodifestivalen igår?

Dessa var mina favoriter igår:

1. Ola


2. Salem Al Fakir

3. Linda Pritchard


7/3

Hellu!

Är nu hemma från helgen i Dalarna, har inte kunnat uppdatera eftersom att det itne finns något internet up there... Men kan berätta att vi åkt snowboard igår, och Johan & Miche åkte det för första gången! Älskling var jätteduktig :D han kan typ åka själv, fast lite vingel är det ju fortfarande emn det försvinner nog inom kort! jag tror att Johan gillade det väldigt mycket eftersom att han nu redan kollat ut en snowboard han vill köpa, haha. Träffade ju Alexandra också i Romme, så vi åkte runt tillsammans på våra brädor och letade efter våra lärare som också skulle vara där just denna dag, och några hittade vi allt, hihihihi...

Nu sitter jag här med träningsvärk i mina skuldror, det gör ont må ni tro. Men mamma kom just upp med ett påslakan och överkast från HM home som jag velat ha, då blir man gla måni tro! :)

(det rosa överkastet och det rosamönstrade täcket är nu mitt!)




Och nu någongång i Februari kommer detta påslakan jag fått i julklapp! :)
Mitt rum kommer bli så vajjert!


18 månader <3

Jag Älskar Dig Johan Strömselius <3


3 Februari

Haha efter att jag käkat min lunch totaldäckade jag i min säng och vaknade klockan 17.20... Då fick jag huvudvärk och jäääävligt ont i magen så nu kunde jag itne åka och träna innebandy :( Dumma huvud och mage! Men nu har jag börjat packa inför Dalarna och romme imorgon, haha och fick reda på i skolan idag att min älskade masunge Alexandra också ska till Romme på lördag, vilket 30 st lärare från min skola också skulle göra... Haha tänk om man skulle köra på matteläraren typ, "eeeeh oj förlåt Camilla... såg dig typ inte liksom..." hihihihohoh nej.

Ska städa upp lite och packa klart nu!
Saknar min lilla sötplutt, vill bara ligga och krama om honom <3




BTW, lyssna på denna duktiga tjej vid namn Rebecca Laakso på denna sida, hon är ortsvinnare för Uppsala så lyssna!
(sänk volymen innan när ni klickat på länken annars kommer ni få en hjärtattack vill jag lova, haha)

4 Februari

Tjohej.

Är hemma från skolan nu och ska precis krypa ner i min säng och kollade på sex and the city samtidigt som jag avnjuter mina hemmalagade lunch, kötbullar med snabbmakaroner. Fina grejer det!


geee mig

Nu är det så att jag är i en väldigt svag period just nu... Det jag skulle vilja ha just nu är att jag får ligga i min säng, kolla på snabba cash samtidigt som jag avnjuter en QP cheese meny med fanta... Oh jag får gåshud när jag tänker på det... <3



Vem behöver män när man har allt detta?


juste...

Fick MVG på tyskapjäsen jag och 2 andra tjejer framförde, haha där ser man!


3 Februari

Hej Hej Hej Hej Hej Hej.

Nu är det såhär att jag har bestämt mig att nu måste jag ta tummen ur röven och fixa min livsstil. Sättet jag lever på nu är inte hälsosamt någonstans. Så nu blire ändring på de!



Ska köra styreträning med mage och rumpa. Sen när snön är borta ska jag gå ut och röra på mig, kommer fan inte fram på vägarna nu... Det ska också bli ändring i mina matvanor, äter alldeles för dåliga saker.
Mitt mål är att må bättre och få en najsi najs body till sommaren!

Drömröven ffs!


3 Februari

God morgon!

Ja idag ahr jag försovit mig, och igår var jg en timme för tidig, inte okej liksom...
Så nu måste jag skynda till bussen, puss puss

hahaha eller?

hahahaha jag dööör
jag vet att det är töntigt, men vafan han är ju söt!




Haha och denna är ju också för jävla go!
"Men sluta va så jävla svensk Erik!"



Så nu blire god natt på riktigt!
Pussen på stussen inne i bussen till slussen

Sov dags

Får rysningar varje gång jag kollar på detta klipp.
Erik om du ser detta, marry me please... <3



2 Februari

Här kommer lite bilder från mitt "nya" rum! Det är inte så städat som det ser ut, allt ligger under sängen... hihihihi


Mina walking wardrobe, fast i mitt fall då min egna krypande wardrobe eftersom att det är så lågt tak...


Några nyinköpta skor, me love



Mina nya säng lite obäddad, men oj så mysig!



Mitt älskade enorma gosedjur jag fick av älskling :) Den sover man gott på.




2 Februari

Här kommer en bild på mitt nya hår då, man ser ingen större skillnad på bilden eftersom att det är blixt.

Före:

Efter:

 

bra puss hej


2 Februari

Har webbdesignförtillfället, och är jävligt hungrig också! Donken skulle sitta fint det...



Men det får väl bli subway så jag hinner få i mig något innan jag ska till <3 frisören <3
Längtar sååååå!


2 Februari

God morgon, fast min är av det onda stuket. Sitter i skolan nu, börjar 9.05, vilket jag hade totalmissat. Sen när jag satt på bussen som går till min skola så säger chaffisen precis innan stationen jag ska av på (vilket och är slutstationen) att han kan inte köra ner där och får åka förbi och åka en bit till. Om han hade sagt det typ när vi klivit på hade jag kunnat hoppa av vid stationen innan och sparat tid, men nej han ville överraska oss den jäveln.

Längtar tills efter skolan för då ska jag till frisören och slinga håret, I'm lycklig.

2 Februari

God morgon, fast min är av det onda stuket. Sitter i skolan nu, börjar 9.05, vilket jag hade totalmissat. Sen när jag satt på bussen som går till min skola så säger chaffisen precis innan stationen jag ska av på (vilket och är slutstationen) att han kan inte köra ner där och får åka förbi och åka en bit till. Om han hade sagt det typ när vi klivit på hade jag kunnat hoppa av vid stationen innan och sparat tid, men nej han ville överraska oss den jäveln.

Längtar tills efter skolan för då ska jag till frisören och slinga håret, I'm lycklig.

1 Februari

Tja tja. Hade tänkt att lägga upp lite bilder och skit idag, men jag hann inte om vi säger så... Okej jag skulle ha hunnit men vafan jag fastnade vid Voddler, okej FÖRLÅT? Får se vad klockan är imorgon när jag kommit hem från frissan (YEEEEEEY!!!), hatar att jag börjar tiiiiiiiiiiiidigt! Kom hem från min träning för ca 40 min sen, så hoppade in i duschen och gjorde efter det 2 st toast som jag nu ätit upp och redan ångrar... Inget konstigt med det.

SOV SÖTTIT NU VA BITICHIS

1 Februari

Tjo!

Har precis kommit hem från skolan, så skööönt att få sluta tidigare! Missade i alla fall bussen med 3 min, så jag drog till nacka forum och hann gå där i ca 8 min. Köpte lite doftljus på Lagerhouse med whipped Vanilla doft, så NU BLIR MAMMA ALLT GLAD MÅ NI TRO... Hehe hon som älskar söta dofter, haha saik. HAde inge större flyt nu när jag kom hem, först låg det ett brev från HM där det står att ett påsklakan jag beställt från HM home har dessvärre blivit restnoterat (say whaaat?) så därför kommer det dröja ännu längre innan jag får det... Skulle ha fått det vecka 6 (fick det i julklapp, ha ha) men nu får vi ser när det blir. Sen när jag väl kommit innanför dörren och ska larma av så slår jag en siffra för mycket och fuckar upp hela larmet som börjar tjuta högt högt. Stänger av det och en sekund senare ringer de från securitas dirr. OFLYT AZZÅH.

Ska plocka ur diskmaskinen och sedan äta lite tårtrester från igår och sno Andreas dator och kolla på någon film via voddler, hehe det gäller att passa på här i livet för JAHA ÄR DET BARA JAAAG SOM HAR EN SATIONÄR DATOR I DETTA HUSHÅLL...!

Pussalainen


RSS 2.0