aouch

Är hemma nu och har ont i magen, inte okej alls :(
Ska ta och laga nåot att äta, men det finns säkert ingen mat i detta hus i alla fall så jag kan väl svälta. Nej men tja och hej då


motherfucker

vad är det här, en jävla tävling eller? Känner mig bara så jävla dissad från alla håll och kanter, vafan är det som hänt?! Börjar bli väldigt trött på detta!
Vet ingenting längre

all by myself...

ah så känns det just nu, jag är fan helt ensam mot världen! Har lunch nu så ska åka till subway och sen blir det gym på Nautilus, SJÄLV. Vi fick välja idag om vi ville gymma eller om man ville göra "egen aktivitet" typ springa eller träna innebandy om man har det. Och alla skulle ju såklart göra egen aktivitet, men jag pallar inte göra detoch vafan gratis gym tackar man ju inte nej till!

Hare bra tjaaaaaaaaaaaa

AYIA NAPA baby

Nu är resan betalad (handpenningen) och klar! Som det ser ut nu är vi 4 brüdar som bor i ett och samma rum, mysigt värre! Kommer bli GAL1 NAAAAAAJS! Festa hela nätterna, sola hela dagarna. Rena rama paradiset alltså!


my eyes

Tänkte bara visa hur jäkla långa mina fransar va idag! Provade en ny mascara och detta var resultatet!


god morgon!

nu är jag vaken, och är hungrig som bara den så ska väl äta frukost nu snart, kan bara inte bestäma mig för vad jag är sugen på... Sen blir jopp

shit asså

är helt död efter denna kväll! GALET kul var det i alla fall!
Sitter och kollar på Eurotrip och käkar chips å dricker fanta exotic, måste återställa all närning. snart blir det sängen, för imorgon blir det jobb 10.45! Efter det blir det älskis time! :)
PUSS

bye bye

drar nu till schoooolan!



Vet inte om man ser så mycket men detta är vad jag har på mig

Dagens uppvakning

God morgon!

Vaknade först upp ur en hemsk dröm jag trodde var sann, skitläskigt! Blev kissnödig och skulle gå ner till toaletten och då börjar husalarmet tjuta för att NÅGON (mamma!) har larmat på när de åkt till jobbet. Snäll familj man har. Så nu har jag huvudvärk, inte okej alltså!

Bloggar mer om en stund, dagens klädsel bland annat!

TV MYS

Sitter och tittar på Fantastiska Nöjen, haha vilka människor det finns alltså... Har varit på träning till klockan 8, kommit hem och ätit middag och sen har jag pratat med Älskling i typ en timme :) Alltid lika mysigt att höra gosis röst, längtar tills på lördag då vi ses <3 Imorgon blir det nog lite myskväll med Linnea och om hon mår bättre :)

Har precis duschat och ska krypa ner till sängs, är ganska trött!
Hörs imorgon, sov gott pusssss



äcklig nyduschat bild, haha

afternoon tea

Tjooobreeee

Är i skolan fortfarande, vi har fek B (företagsekonomi B) och jag vill skjuta mig i huvudet. HATA!!!
Är alldeles rinnig i näsan och nyser 24/7, men annars äre chill! Fredag imorgon så :)

 

sådär ja!

Sitter och funderar på vad jag vill äta idag... Kanske Sandys? Subway? ICA MACKOR?! Äsch vafan jag ger upp...


Är klar med uppgiften I webbdesign så har inget att göra här på lektionen nu, så tänkte visa lite shit I ADORE! Vill ha och ska köpa, kanske inte allt med vissa saker!


Skit snygg kavaj!



SKITSÖT Klänning!

 



DENNA SKA JAG KÖPA!

 

Denna partyklänning (snarare topp) ska jag fan också ha!

 

Sist men inte minst så älskar jag denna enkla skönhet!
Synd att den inte är urringad i ryggen för de hade varit så GALET snyggt!



Ska dra nu
Hare bra tjaaaaaaaa

läskigt

God morgon,
"försov" mig igen, fast inte på de sätt att jag kommer försent eller något utan jag skulle gått upp halv 8-8 tiden, men vakande klockan 9... Haha och vilken hemsk dröm jag hade! Drömde typ att hela min klass var på klassresa en vecka i typ Egypten, och jag ville ju såklart sola och bli brun tills jag kommit hem men när vi väl fick chansen så typ frågade jag min lärare vart solkrämen va, för jag ville ju nte bli röd som en räka men hon typ bara ignorera mig. När jag väl gav upp och skulle gå ut och sola så var det typ 10 min kvar innan vi skulle åka hem till Sverige, så jag hann inte sola då! Asså jag avr liiiiiite brun men fan ingenting utöver det vanliga! HAha så jävla hemsk dröm tycker jag :(

Fan i Cypern ska jag sola järnet!


hot hot hot

Så jäääävla snyyyyyyyygg outfiiiiiit! VILL HA I SOMMAR!
Från Sexy by Sweden!




Sen ska alla vi tjejer köpa sådana här och ha när vi festar!
haha nej klart vi inte ska... men de är lite söta asså!



väldigt bra


dagens middag


Pasta med någon tomatpesto och kyckling, GOTT!!!




Och en liten bullbit till efterrätt, finns fan ingen godare bulle asså!



Nu ska jag lägga mig i soffan igen under mitt täcke och kolla på Family Guy, kanske tar en bit mat till (a)
PUSS

personal Jesus

Tjaaaaaaaaaaaa.

Det händer inte så mycket nu för tillfället. Vill bara fylla 18 och sen dra så långt bort jag bara kan från all skit. Seriöst står allt fan stilla...

Jaja ska kolla TV snart igen, men tänkte slänga upp en bild på dagens outfit inann!


snöööööööö

God morgon!

Ska dra till skolan snart, ahr idrott nu på morgonen... men vad är det jag ser? SNÖ? WHAT THE HELL?
Lovar att det inte ens kommer bli någon sommar i år :(
JAja nu måste jag kila, hörs sen!
PUSS

AYIA NAPA

Sitter och kollar runt lite på saker om ayia napa och om vårt hotell, och bara positiva saker har man hittat! :D Nära till allt plus att Donken ligger på andra sidan gatan!!! FYLLEKÄK/BAKISKÄK JA TACK!
Kommer bli så jäkla NICE känner jag redan nu, taggad till 1000!!! :D



Lite bilder på vårt hotell :) Inte sådär superlyxigt men fräscht iaf! Nära till ALLT!
 Och check this out:



Hahahaha, heppåre


kolla in!



Värsta blåmärket jao! Ingen aning om hur det blev till asså...  :/

Dagens outfit

kör på chillmode idag.


måndag

God morgon!

Sitter just precis nu i köket och äter flingor och yoghurt, och under min stol så bråkar Alfons med Loke för fullt. Att de aldrig kan bli sams... aja ska fixa i ordning mig och allt, slängr upp en bild om en stund!

PUSS!

mysa mys

Hej hej,

Idag har jag gjort en massa. Först vare innebandy match klockan 08.45 på morgonen, och sen vare mys med baby tills han åkte hem... så nu sitter jag här och ska tröst äta lite godis opch kolla på new moon i min säng alldeles ensam, surt.

Haha kan berätta att igår kväll så var jag och älskis ensamma hemma, och vi skulle passa alfons the dog. Vi åt hamburgare och cupcakes, finns fortfarande kvar om någon vill smaka för det är fan ingen här hemma som orkar dem. Men i alla fall så fick baby 2 presenter, en från mamma och pappa (bensincheckar) och en tröja från emilio av mig som han hade önskat sig :) Och Alfons, den s.k. "Vakthunden" följde efter oss vart vi en gick, haha inte mycket till vakthund där inte. När jag och Johan skulle gå och sova runt 1 tiden så gick vi upp och la oss i mitt rum på övervåningen, och tror ni inte att man hörde en liten ynklig hund sitta och gnälla så hjälplöst? Så Alfonsi fick komma upp och lägga sig i mitt rum med oss, ett tag var han uppe i sängen men det fanns itne så mycket plats om vi säger så, haha. Han är bara 7 månader men väger ändå hela 40 kg, haha fatta när han är fullvuxen... Men sen la han sig nedanför sängen och sov en liten stund. Efter typ 20 min kommer andrea och michel hem och då började alfons skälla (och det är inget löljligt chihauhau skall om ni tror det) så jag och johan vaknar till med ett ryck och typ har ghärtklappning. Men då fick Andrea ta ner Alfons så han fick sova med dem. Slutet gott allting gott :)

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och mysa ordentligt med godis och New moon :)
PUSS

Zzz...

är så galet trött nu! Har inte ätit sen frukost så är kanske därför. Ska nog ta en tupplur innan älskling kommer, kanske ska äta något om jag orkar... haha. Det är så roligt att stå i kassan, på riktigt asså!

Har inte orkat äta någon av mina cupcakes än, får typ diabetes av att bara kolla på dom... haha.

NU ska jag sova eller duscha eller äta eller jag vet inte hej

today is Babys day

Tjooo!

Jag har precis ätit frukost och ska om 1 min börja göra mig ordning för jobbet, seb drar jag! 11-15 jobbar jag. Sen ikväll kommer älskling (hoppas jag), annars blir jag arg! GRRR...! Vaknade typ halv 7 imorse och kunde inte somna om, hade ont i magen för jag var så hungrig... men tydligen somnade jag om och stängde av alarmet som skulle ringa 8.30 och vaknde 09.00 istället. Trodde jag hade försovit mig först, men så var det ju inte. Solen skiner och allt kommer nog bli på topp idag! :D

Haha juste Älskling fyller ju år idag, så han ska få lite presenter när han kommer (vilekt han SKA göra...!)

kLAR

Fan är helt utmattad, det är jobbigt att baka cup cakes... mycket pill äre. Tog 2 filmer att göra klart allt från början till slut, haha. hade datorn på köksbänken och då gick filmen Stepford wives först, sen efter den blev det Bröllopsfotografen för 33 gången. Men här ahr ni några bilder på mästerverken!

 

 

Nu ska jag fan gå och lägga mig! Jobb imorgon till 15.00 sen kommer baby efter det, MYS!


CUP CAKES

Nu jävlar ska jag baka cup cakes! Slänger uppp en bild när de är klara! :D

TJOOOO!

Nu är resan bokad! AYIA NAPA 9/8 MED MINA TJEJER!!! :D
Nu ska jag åka och jobba sen kommer therese över ikväll, wiiie :)

candyman

Tjooo!

Sitter i skolan och ska plugga lite med alexandra och felicia. Företagsekonomi blire! Och jag är en dålig människa, men säger inte varför...!

Imorgon blir det bokat, AYIA NAPA 9/8 MED BRUDARNA!!! :D

Ciao Bella

HEJ

Sitter och har företagsekonomi, sådär lagom kul... Men om 10 min är det lunch och då ska jag åka och köpa en present till baby som fyller 20 år på lördag! :) Efter det ska jag grabba en macka från subban och dra till skolan sedan där tyskan väntar. Slutar runt 13.40 och efter det blir det jobb 16.00-19.00. Har träning klockan 20.00 också men jag har fan inga saker med mig eller packade så får se hur det ska gå... 

SNART SKA AYIA NAPA RESAN TILL I SOMMAR BOKAS!!!

Yeye nu måste jag tillbaka till verkligheten, puuuuuuuss

dööööd

shit asså, jag är verkligen trött... Mina händer är alldeles ömma och stela. Men nu ahr man klarat pommea kursen så det är ju najs! :D Snart blire kassa :) Ikväll tänkte jag faktiskt dra till Älskling, eller ikväll och ikväll snarare att jag drar om typ en timme. Men jag blir där ikväll och ska titta på finalen i M-festivalen :D Sen imorgon blir det jobb 11.30-15.00 och sen match... fulltspäckat schema nu vettu...
Ska packa i ordning en massa skit nu, herrå! :)

god morgon!

Nu är det så att jag ska gå upp ur sängen och äta frullbulle! Ska jobb 11-15 today så man måste förbereda sig. Nu vakande tessilur till trorjag, haha.
hörs sen, puss

Pommes

Hej Hej
Ligger i sängen med Therese Elofsson och läser hur man gör pommes steg för steg, NAJS!
Hon ska också med till Ayia Napa i sommar, ASNAJS DE KOMMER BLI!!! :D
Nu ska jag läsa och sova, höres imorgonnnnnnnnnnnn.
PUSS

friday

God morgon!

Ska snart fixa i ordning mig och dra till skolan, VILL INTE DET!

aja skulle lägga upp 2 filmer när Alfons och Loke bråkar (my dog & my cat) men jag fick inte in filmerna i datorn med kameran, fattar inte hur man gör! Det är syrrans kamera så det är därför, men en lite bild får ni. Hihihi! Videon kommer upp senare idag när jag fattat hur man gör ;)




Mitt snygga blå(gul?)märke jag har på knät... SCHNYGGT!


Hörs senare!


GOD NATT

Nu ska jag krypa till kojs, God Natt alla! :)



Tack Älskling för att du är du <3

paaaaaaaaalla

Fan va sur jag blir. Fan ni killar tror att ni är något ni aldrig ens kommer nudda, VÄX UPP. GET A LIIIIIIIIFEEEEEEEEEEEE

Fan i sommar då jävlar, CYPERN!

Nu ska jag sussa, börjar hlv 2 imorgon, naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs! Har fan ont i magen... orkar inte ha det :(
Imorgon blir det också mys med min Therese som jag inte träffat på läääänge! :)

amagaaaaad

HEJ HEJ

Är i skolan nu, har åkt hela vägen från baby!
Igår hände något som inte ses som positivt, Johan rakade ju skallen för typ 1 månad sen, det var snyggt kort men nu ahr det växt och blivit längre. Så igår bestämde Johan sig för att raka huvudet igen, SJÄLV...(!) jag trodde att han skulle raka samma längd som han hade förut, men nej för han hade ju rakapparaten inställd på det KORTASTE (ca 2 mm), haha. Så nu ser han flint ut, GUD SÅ FINT. Tur att han har snabbväxande hår så det är väl tillbaka om 3 dagar, haha.


on my way

nu skall jag strax gå till bussen, men tänkte först slänga upp en bild på min outfit!
Efter skolan blir det till Älskling man åker och myser där ikväll :)


BLING!

Nu har jag blingat mobilen också, så nu är den jääääättefin, tihihiihhihihiii


Reeeekor

Jag är fett sugen på räkor!!! I MUST HAVE THEM!
reeeekfrossa är najs de!

haha härligaste hållningen, eller vad säger ni?


war is over

Kan meddela att allt är som det ska! You & Me <3

Haha jag blir så glad på mig själv ibland asså! Innan jag åkte till dalarna hade jag köpt lösviktsgodis, fast jag ville inte ha det kände jag efter jag ätit några bitar, så ajg la det på sängen så jag kunde äta det när jag kommit hem istället. Och nu när jag kom hem och gick in på mitt rum och la mig i sängen så kände jag att jag låg på en påse och när jag kom på vad det va så blev jag glad må ni tro! Haha...

Igår va jag på Gränby med Älskling och Robin en stund, och hittade en svart tröja med puffärm på HM, sen denna underbara sak som också är från HM!

Kommer bli snygg till i sommar!


my mas

I love u babe


stop

Kan ett hjärta bara sluta slå? Jag tror mitt just gjorde det...

movietime

ligger och kollar på "the pursuit of happiness", alla strävar vi efter lyckan...

.


blä

God morgon. Halsen har blivit värre så jag bli hemma idag från skidbacken. Egentligen vill jag ta tåget i eftermiddag till baby men jag vet redan svaret på det så jag behöver/vågar inte fråga... Det är bara kaos just nuuuuuuuu. PLus att både jag och han ska jobba hela nästa helg så där ses vi ju inte, men det skiter väl livet i som bara vill göra det surt för oss. Så vad ska man göra idag?...

suck

varför är distansförhållanden nästan dömda att misslyckas...? Kan det inte vara lätt för en gångs skull? Jag Älskar min Johan och kan inte tänka mig ett liv utan honom, men varför ska det vara så svååååååååååårt? Fan också

my love

cheesecakeglass, jag älskar dig

positiva martina

jag undrar varför jag jämt verkligen tror att saker kommer bli som man planerat blir av, även om de inte ska bli det. Kanske därför jag jämt blir besviken


skiiiii

Nu har jag åkt snowboard hela dan, eller ah tills jag bröt ihop. Jag har åkt i funparken hela tiden, och det gick bra fram tills efter lunch. Då stupade jag på kicken till hoppet, fick ett felskär och föll rakt framlänges och slog i knäna. Då gav jag upp och åkte ner och surade vid vårt lilla fikaställe i snön. Tror att allt jag kände kom ut då, så jag hann typ 7-8 åk innan lunch och 1 efter. Kul dag... Men det spelar ändå ingen roll eftersom att helgen ändå är förstörd. Har ingen lust att åka imorgon. Vill bara ligga hemma och gräva ner mig och försvinna. Allt känns så meningslöst ändå. Fattar inte ens att jag orkar.

Nu ska jag se en film jag redan sett 2 gånger igår men jag orkar inte byta film för jag bryr mig inte

AW

En sån här hund skall jag ha sen om några år! Johan tycker också att de är söta så de funkar, haha ;)

Fransk bulldog äre


4 Mars

Hej. Förlåt för att jag inte uppdaterat på ett bra tag, men jag jag bara inte orkat. Det har varit mycket saker på sistone... Nu ligger jag hemma sjuk när min familj är och åker skidor i detta fina väder :( Så det finns ine så mycket att skriva om. Imorgon kommer Johan, hoppas jag och då ska vi åka till snowboard tillsammans.

PUSS

RSS 2.0